Delta og vinn flotte premier


Ti på Topp gir ren og skjær energi og styrker både fysisk og psykisk helse. En inkluderende aktivitet for alle, som vi vet er med på å gjøre en forskjell. Hele 85% av fjorårets deltakere sier de har fått motivasjon til å bli mer aktive. 

23.000 deltakere skjekket inn på 385.000 turer gjennom 2023. Det er en snitt på 17 turer pr. deltaker. Det er faktisk 30% flere registrerte turer enn året før.

Vår vakre natur gir motivasjon til å komme seg mer ut. Men en liten gulrot vet vi at mange som setter pris på. 


Årets lokale konkurranser

Vi kårer vinnere i fem ulike kategorier i alle lokale Ti på topp konkurransene rundt om i landet. Mer informasjon om kriterier og premier på de lokale nettsidene. 

Årets lokale turbilde
Årets lokale familielag
Årets lokale turbedrift
Årets lokale vennelag
Årets lokale turgåer 


Årets nasjonale konkurranser

Vi kårer i tillegg vinnere i to nasjonale kategorier, som begge får turutstyr til en verdi av kr 5000,-. Vinnerne kåres i november når kampanjen er avsluttet. Juryen består av Bedriftsidrettens Generalsekretær og Ti på topp-styringsgruppa.

Stine i hengekøye

Vinn turutstyr til en verdi av kr 5000!Årets inspirator

Med kategorien Årets inspirator ønsker vi å fremme sosial bærekraft gjennom inkludering, fellesskap og mestring. Det er mange som synes både dørstokken og hverdagen kan være tung. Turer sammen i naturen kan bety mye. Forskning viser at det å gjøre noe aktivt og meningsfylt sammen fremmer god psykisk helse. Spør noen som virkelig trenger det om de vil bli med deg ut på tur! 

Ti på topp er en turkonkurranse, men denne kategorien handler ikke om å gå lengst eller flest turer. Kriteriet er å gjøre en forskjell for noen andre. Se deg rundt, kanskje er det noen som trenger nettopp deg eller dere? 

Både enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner kan delta. Forslag til gode kandidater kan sendes til din lokale Ti på topp gjennom hele kampanjeperioden. Vi trenger bakgrunn, kontaktinformasjon og gjerne et bilde. 


Årets beste turbilde

Med kategorien Årets beste turbilde ønsker vi å fremme turglede gjennom små og store opplevelser. Turbilder er med på å inspirere andre til å bli mer aktive og oppsøke naturen i eget nærmiljø. For å være en kandidat til årets turbilde er det viktig at bildet har god oppløsning og kvalitet.

Vinneren kåres blant alle vinnerne av de lokale Ti på topp bilde-konkurransene. Øverst på denne siden kan du se vinnerbildet fra 2023, tatt av Liss Hege Kristiansen fra Tromsø.