Gi barna ekte opplevelser!

Ti på Topp viser deg fantastiske turer og legger til rette for at man kan skape fine minner.


Gi barna ekte opplevelser!

 Din hverdagstur kan for et barn være en stor ekspedisjon.Ta med barna ut og la dem kjenne på ekte turglede. Ti på Topp viser dere fantastiske turer der dere bor.


Minnene som bygger en barndom

Å drikke fra bekken, å se et ekorn og klatre i storfurua fyller på minnebanken til barna! Målet er ikke alltid å nå toppen når man har med barn. Men å gi de mestringsopplevelser på veien som kan gi de lyst til å bli med på tur igjen. Naturen er en fantastisk arena for undring, her kan barnas nysgjerrighet få utvikle seg. 

Meld på deg og din familie

T I P S

Turtips til deg og dine

#1 - Start enkelt

Start med de korteste og enkleste turene. Kanskje er det spennende opplevelser underveis? En trenger ikke gå helt til innsjekkingspunktet første gangen. Legg lista lavt.


#2 - La barna ta del

Enten det er i app’en, i turhefte eller på et eget kart over turområdet. Hvor er vi nå? Hva ser vi? Finnes det noen spennende historier fra området rundt? Gode historier får turen til å bli litt lettere.

#3 - Det er lov å nyte

God mat smaker ekstra godt ute i naturen. Planlegg en koselig pause og la barna ha noe å se frem til ved turens mål. En sjokoladebit eller en god kjeks kan også være effektivt “drivstoff” når energien begynner å bli lav. 


Kontakt


Norges Bedriftsidrettsforbund

Besøksadresse: Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo
Adresse: PB 5000, Ullevål Stadion 0840 Oslo
Org.nummer: 958 561 903

+47 21 02 90 00

forbund@bedriftsidretten.no