Gi barna ekte opplevelser!

Ti på Topp viser deg fantastiske turer og legger til rette for at man kan skape fine minner.


Gi barna ekte opplevelser!

Ti på Topp viser deg fantastiske turer og legger til rette for at man kan skape fine minner.


Minnene som bygger en barndom

Å drikke fra bekken, å se et ekorn og klatre i storfurua fyller på minnebanken til barna! Målet er ikke alltid å nå toppen når man har med barn. Men å gi de mestringsopplevelser på veien som kan gi de lyst til å bli med på tur igjen. Naturen er en fantastisk arena for undring, her kan barnas nysgjerrighet få utvikle seg. 


Din hverdagstur kan for et barn være som en stor ekspedisjon! Ta med barna dine ut i naturen for å kjenne på ekte mestring. 

Meld på deg og din familie

T I P S

Skroll videre for turtips til deg og dine

1. Start enkelt

Start med de korteste og enkleste turene. Husk at det også er lov å øve på forhånd, starte med korte turer i nabolaget. Kanskje er det spennende opplevelser underveis? En trenger ikke gå helt til innsjekkingspunktet første gangen!


2. La barna få ta del i kartlesingen 

Enten det er i app’en, i turhefte eller på et eget kart over turområdet.
Hvor er vi nå? Hva ser vi nå? Kjenner du deg igjen på kartet? Finnes det noen spennende historier fra området rundt? Gode historier får tiden til å gå, og fokuset bort fra små barneføtter som går steg for steg.

3. Det er lov å nyte

En skal ikke bare yte - det er også lov å nyte! God mat smaker ekstra godt ute i naturen, la barna ha noe å se frem til ved turens mål. En sjokoladebit eller en god kjeks kan også være effektivt “drivstoff” når energien begynner å bli lav, og bena er tunge.  


Kontakt


Norges Bedriftsidrettsforbund

Besøksadresse: Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo
Adresse: PB 5000, Ullevål Stadion 0840 Oslo
Org.nummer: 958 561 903

+47 21 02 90 00

forbund@bedriftsidretten.no

Levert av IdrettenOnline